Tips på sexleksaker

Att hitta rätt sexleksaker kan vara svårt, då det är väldigt personligt. Somliga vill ha små diskreta saker som är lätta att gömma, medan andra vill ha något helt annorlunda.

sexleksakerFör honom
En favorit bland sexleksaker är lösvaginan. En lösvagina är en kopia av en vagina, och finns i väldigt olika prisklasser. Det finns lösvaginor som är replikor av kända porrstjärnors vaginor och gjorda av ett material kallat ”cyberskinn”, som ska kännas likadant som mänsklig hud. Billigare modeller är oftast gjorda av gummi eller silikon. Det finns även lösvaginor med vibratorfunktion, och som är utformade som analöppningar och munnar.
En annan favorit i repris bland sexleksaker är sexdockan, som är en uppblåsbar docka med en lösvagina för penetrering. Vissa modeller har även öppningar för anal och mun. Materialet som används för dockorna är oftast plast eller latex.

För henne
Dildon är en utav många omtyckta sexleksaker för kvinnor. En dildo är en löspenis och det finns flera hundratals modeller i olika storlekar och tjocklekar, och tillverkas oftast i plast, latex eller silikon. Om dildon har en vibrator i sig kallas det en ”massagestav” istället, och det finns modeller som är till för att stimulera fler areor än enbart inuti vaginan.