Städartiklar som går åt

städmaterialÄr det städning på gång? Storstädning kanske? Då bör du börja med att se efter ifall du har allt som behövs. Städartiklar är något som i vissa perioder går åt väldigt mycket och det är inte alltid man tänker på att allt kanske inte behövs. Större städartiklar som golvmopp, sopkvast och dammsugare är bestående men de mindre städartiklarna bör du se efter innan du börjar städa.

Exempel på dessa städartiklar är dammsugarpåsar. En påse håller ganska länge och därför är det lätt att glömma bort att köpa nya direkt när man tagit den sista påsen. Det blir ofta så att man kommer på att nya behövs precis när den sista påsen blivit full. Ett annat exempel på städartiklar som man kan glömma bort att handla nytt innan man inser att det är slut och behövs är rengöringsmedel och dammtrasor. Det är sådant man ofta använder men som kan kännas som om det alltid finns och därför kan det falla bort ur handlingslistan. En annan anledning är att dessa städartiklar bara används när de behövs, det vill säga när städning är på tapeten. Därför är det även här lätt att upptäcka att det behövs en ny trasa precis när man ska sätta igång.